Uw bedrijfsevent
wij maken er een succes van!

Iets speciaals doen voor uw medewerkers of zakencontacten? Een workshop, presentatie, seminarie of productlancering?
Het Rekreatief staat voor u klaar.Voor alle gelegenheden, de juiste formule

A la carte

A la carte

Vindt u niet de feestformule die u zoekt? Doe ons zelf een voorstel of geef ons een beschrijving van uw ideale feestformule.

After-work

After-work

Samen na het werk even stoom aflaten: ideaal om de banden tussen uw teamleden aan te halen. U kiest zelf welke dranken, hapjes en muziek u aanbiedt.

BBQ

BBQ

Kies uit verschillende barbecueformules.

Buffetten

Buffetten

Wij bieden u koude en warme buffetten of een combinatie van beide van klassiek tot modern en internationaal.

Receptie

Receptie

Stel zelf uw receptie samen met koude of warme hapjes, degustatiebordjes en zoete afsluitertjes. Of maak gebruik van een van onze voorstellen.

Seminarie

Seminarie

Een professionele aanpak van uw seminarie. De sfeer en accommodatie zijn ook uitermate geschikt voor kleine en grote groepen.Een eigen kijk op uw bedrijfsevent?
Wij luisteren

Uiteraard bent u niet gebonden aan onze formules. Wij denken graag creatief met u mee om van uw bedrijfsevent een belevenis op maat te maken.
Wilt u een idee bespreken?


Recent Nieuws

 

06 02 2023

VACATURE
Keukenverantwoordelijke

Om de keuken te leiden van onze evenementenlocatie Villa Mariënborgh, zijn we op zoek naar een keukenverantwoordelijke, die heel uiteenlopende zaken, zoals huwelijksfeesten, opleidingen en rouwplechtigheden, in goede banen kan leiden.

 

06 02 2023

VACATURE
Sociaal werker / werkbegeleider groendienst (halftijds)

De groendienst verzorgt de tuinen en terreinen van openbare besturen, bedrijven en particulieren. Tot onze diensten behoren onder meer snoeien, wieden en gras maaien. De groendienst stelt een 30-tal groenarbeiders tewerk, die begeleid worden door werkbegeleiders. De werkbegeleiders worden aangestuurd door de Coördinator Groendienst.


Wil je graag meer weten?

Vragen over ons project? Of wil je graag een offerte?