Uw feest
de perfecte setting, onze perfecte service

Een verjaardag, een huwelijk, communie, personeelsfeest of seminarie? De zalen van Het Rekreatief zijn de perfecte feestlocatie. Jong en oud voelt zich meteen thuis in ons ‘kasteeltje’, rustig gelegen in het groen aan de rand van Antwerpen.

Wij bieden u feestaccommodatie voor groepen van 20 tot 250 personen. Samen vinden we de perfecte zaal en de gepaste formule voor uw gezelschap en gelegenheid.

Voordelen

  • rustgevende groene omgeving vlak bij Antwerpen
  • groot zonneterras
  • vlotte vriendelijke bediening
  • lift en toiletten aangepast aan rolstoelgebruikers
  • gratis wifi
  • gunstige ligging: op 5 minuten van A12 en E19
  • zeer ruime parking (100 plaatsen)
Uw feest


Voor alle gelegenheden, de juiste formule

Brunch

Brunch

De brunch is verkrijgbaar vanaf 25 personen. U kiest uit de formules Brunch ‘Classic’ en Brunch ‘Deluxe’.

Rouwtafel

Rouwtafel

Een koffietafel of rouwmaaltijd is meer dan zomaar een traditie. Het is een deel van het verwerkingsproces bij het afscheid van een dierbare. Het Rekreatief helpt u graag om een emotionele dag passend af te sluiten.

Jubileum

Jubileum

Zilveren, gouden of zelfs diamanten bruiloft? In de feestzalen van Het Rekreatief herbeleeft het jubileumpaar met familie en vrienden de sfeer van hun huwelijksfeest. Receptie, diner, dessertbuffet, dansfeest? Samen vinden we de gepaste formule om zowel de jubilarissen als hun genodigden een onvergetelijk feest te bezorgen.

Huwelijk

Huwelijk

Op de mooiste dag van uw leven, wilt u dat alles perfect verloopt. Vertrouw op de locatie en de ervaring van Het Rekreatief. Samen met uw familie en vrienden geniet u van een stijlvol en geslaagd huwelijksfeest. Zonder stress en met aandacht voor alles wat u belangrijk vindt. Een thema in gedachten? Een speciale tafelschikking? Een eigen DJ? Alles kan!

Doopfeest/Babyborrel/Communie

Doopfeest/Babyborrel/Communie

Het feest van uw dochter of zoon wordt een succes in de zalen van Het Rekreatief. Alles is aanwezig om groot en klein te laten genieten van een prachtig feest. Terwijl ooms en tantes bijpraten op het terras leven broers, zussen, neven, nichtjes en vriendjes zich uit in de speeltuin. Onze keukenploeg is klaar om uw kleine en grote gasten culinair te verwennen. Speciale wensen? Leg ze voor en wij maken er graag werk van.

Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten

Iets speciaals doen voor uw medewerkers of zakencontacten? Een workshop, presentatie, seminarie of productlancering? Het Rekreatief staat voor u klaar.


Recent Nieuws


Schrijf je in!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws via e-mail.Meer informatie?

Neem contact op voor een antwoord op uw vragen, voor offertes of reservaties.