Wie zijn we?
Maatwerkbedrijf Het Rekreatief

Maatschappelijk verantwoord ondernemen loopt als een rode draad door alles wat we doen.  We willen een gezond bedrijf zijn, met aandacht voor mens, maatschappij en milieu.

Maatwerkbedrijf Het Rekreatief is een sociale onderneming.
We bieden toekomstperspectieven aan mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. 
Onze medewerkers worden al werkend opgeleid, vertrekkende van hun kwaliteiten.
Zo krijgen ze de kans om (weer) een professioneel en sociaal netwerk uit te bouwen.

We willen onze klanten de best mogelijke service bieden, gedreven door een maatschappelijke en ecologische visie.  Zo werken we voornamelijk met bio- en fairtrade producten, is het hele gebouw voorzien van LED-verlichting, gebruiken we hemelwater om onze toiletten te spoelen, ...  Dit is een constant proces.  We blijven onze werkwijze kritisch beoordelen om dit doel te implementeren in alls wat we doen.

 

Wie zijn we?


Duurzame tewerkstelling

Duurzamer werken is een veranderingsproces dat nooit stopt.  We analyseren en evalueren continue onze werkwijze.  Zo leren we bij om het straks nog beter te doen.

Uitzonderlijke locatie

Het Rekreatief ontvangt u graag in Villa Mariënborgh, een historisch kasteeltje te midden van een sfeervol park van 3 ha.
In 1992 werd dit vervallen voormalige retraitehuis van de Jezuïeten door langdurig werkzoekenden omgetoverd tot een prachtig feest- en vergadercentrum.

 


Recent Nieuws

 

16 11 2022

JOB ALERT!
Keukenverantwoordelijke

Om de keuken te leiden van onze evenementenlocatie Villa Mariënborgh, zijn we op zoek naar een keukenverantwoordelijke, die heel uiteenlopende zaken, zoals huwelijksfeesten, opleidingen en rouwplechtigheden, in goede banen kan leiden.

 

16 11 2022

JOB ALERT!
Coördinator groendienst

De Coördinator Groendienst draagt de operationele eindverantwoordelijkheid van de groendienst, en ziet toe op het efficiënt verloop en de kwalitatieve oplevering van alle groenprojecten. Hij/zij bouwt actief een netwerk van klanten uit en neemt initiatieven om de ontwikkeling van de groenarbeiders te ondersteunen.


Wil je graag meer weten?

Vragen over ons project? Of wil je graag een offerte?